You are here: Home » Audio & video » Lancering nieuwe Philips TV modellen

Lancering nieuwe Philips TV modellen

geschreven door Constance

Gisteren en eergisteren ben ik op de IFA in Berlijn geweest en heb daar een hoop nieuwe dingen gezien, zoals tv’s, audio (draagbaar/draadloos), mobiele telefoons etc. maar ook accessoires die ons het leven makkelijker maken, waaronder de Dyson robotstofzuiger.

philips 9100Philips heeft een aantal nieuwe tv-modellen geïntroduceerd zoals de Philips 4K ultra-hdtv’s met Android, en in elke prijsklasse.  De nieuwe Philips 7900 is een redelijk geprijsde 4K Ultra-HD-tv met Android en 2-zijdig Ambilight. De 8900 is de eerste Ultra-HD van Philips met gebogen scherm. De derde tv 4k Ultra-HD-aanbod, de Philips 9100, is speciaal bedoeld voor de filmfanaat.

De Philips 9100 (139 &164 cm. beeldscherm) heeft 4-zijdig Ambilight, terwijl de Philips 8900 (curved met een 139 cm. scherm), 3-zijdig Ambilight. De Philips 7900 heeft 2-zijdig Ambilight maar heeft verder wel alle andere functies van de andere 4k Ultra-HD modellen.

7900

Alle modellen zijn perfect als ‘gaming’ tv, en je kan meer dan 300 spellen downloaden en direct gaan spelen. Verder is ook de toevoeging van Android erg prettig want nu zijn alle apps overal te gebruiken, via je smartphone, tablet en tv en je hebt natuurlijk toegang tot de Google Playstore.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com