You are here: Home » Fashion » Limited Edition Crocs Flats

Limited Edition Crocs Flats

geschreven door Constance

De winnaar van Project Runway in de VS, Mondo Guerra, heeft een speciale limited edition ontwikkeld van de Crocs Flat, de Dot Flat. En de stip is zijn ‘signature’ geworden en heeft Heidi Klum ook een jurk gedragen waarin de Dot Flat verwerkt zat.

mondo-guerra-for-crocs-Gianna-Dot-Flat

De Crocs Flat is een ballerina die voor elke vrouw en voor elke gelegenheid geschikt is. De Gianna Mondo Dot Flat is natuurlijk ook gemaakt van het lichtgewicht Croslite materiaal en dit zorgt ervoor dat je de Flats de hele dag kan dragen en zonder dat je zweetvoetjes krijgt.

En ben je niet zo dol op bollen dan is er ook nog de Mondo Geo Flat waarin een geometrische print verwerkt is.

mondo-guerra-for-crocs-Kadee-Geo-Flat

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com