You are here: Home » Shoppen » Petre Reijrink ontwerpt nieuwe sieradenlijn

Petre Reijrink ontwerpt nieuwe sieradenlijn

geschreven door Constance

Een reis door Zuid Afrika, een bezoek aan Turkije en een trip naar Parijs. Werkbezoeken door het hele land en ook dichtbij haar huis in Den Haag. Overal lonkte en pronkte de natuur met weelderige bloeiende bomen en planten, wuivende struiken, beeldschone bloemen en fijne felgekleurde besjes.

Petra Reijrink_Camee_Ring_59EUR_www.petrareijrink.nlDie bonte mix van kleuren en de natuur in beweging vormden de inspiratie voor de nieuwe collectie van Petra Reijrink; Natures Expression. Petra Reijrink staat bekend om haar sieradencollecties waarbij zij oud & nieuw combineert maar ook door haar bijzondere materiaal gebruik. En maakt zij gebruik van oude technieken en gebruiken waarbij symboliek, schoonheid, herinnering en sentiment een hoofdrol spelen.

Petra Reijrink_labradoriet met vogel_armband_46EUR_www.petrareijrink.nl Petra Reijrink_parelmoer bloemen_oorbellen_49EUR_www.petrareijrink.nl Petra Reijrink_poes jasspeld_broche_79EUR_www.petrareijrink.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?