You are here: Home » Accessoires » Test; Senz° Parapluhouder

Test; Senz° Parapluhouder

geschreven door Constance

Al in 2008 hebben Testman en ik de Drybike getest; een parapluhouder, speciaal voor op je fiets, zodat je lekker droog blijft tijdens het fietsen. (Die test kan je hier nalezen.) Het systeem werkte prima, alleen onze paraplu’s vaak niet, want die zijn niet echt gemaakt voor harde wind.

senz paraplufietshouder

Senz°, van die fantastische stormparaplu’s, heeft nu ook een speciale senz° Umbrella Holder ontwikkeld, en hierop maak je je Senz° paraplu vast, zodat je droog èn veilig (met 2 handen aan het stuur) de regen en storm kan trotseren. De houder past op elke fiets en als het niet regent vouw je de parapluhouder weg en zet je je paraplu vast aan je voorvork dmv. de speciale bijgeleverde ring en strap.

Je kunt de senz° parapluhouder los kopen (geschikt voor de modellen original en smart) of als een complete set.

holder

En je raadt het al, ik krijg binnenkort een Senz° Umbrella Holder opgestuurd voor een uitgebreide test, dus wordt vervolgd………………….

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com