You are here: Home » Beauty » AVEDA herfst/winterlook 2014; Romantic Grandeur

AVEDA herfst/winterlook 2014; Romantic Grandeur

geschreven door Constance

Aveda presenteert Romantic Grandeur, de nieuwe herfst/winter 2014 limited edition make-up collectie en deze is geïnspireerd op de tinten van de opkomende- en ondergaande zon. IJzige pastels gecombineerd met zonnige tinten om een geheimzinnig en uitnodigend contrast te creëren, herinnerend aan de december lucht waar de dag in nacht overgaat.

aveda

Er zijn 2 ‘looks’ ontworpen, Red Lotus en Winter Lilac, Red Lotus roept de prachtige gloed op van de ondergaande zon, waar bleke tinten intenser worden in de violetkleurige nacht. De look is zeer vrouwelijk en zacht. Winter Lilac betovert door het combineren van koele pastels en paarse tinten met warme, gouden accenten. Op deze manier wordt een zachte, droomachtige look gecreëerd.

aveda make-up

Er zijn 4 lipproducten;

Nourish-mint smoothing lip color is een volle, dekkende lipstick met plant- en fruitwassen die de lippen hydrateren, ze voller maakt en kleine lijntjes doet vervagen met 26%. Met verfrissende organische pepermunt, vanille en gember aroma. Verkrijbaar in goji berry, een levendige rode teint.

Nourish-mint rehydrating lip glaze is gemaakt met plantaardige, verzachtende ingrediënten om (klinisch bewezen) te hydrateren, de lippen voller te maken en fijne lijntjes te doen vervagen. Met verfrissende organische pepermunt, vanille en gember aroma. Verkrijgbaar in mangosteen een gedurfd bordeaux en rose blush, een warm roze.

Nourish-mint sheer mineral lip color maakt je lippen op een natuurlijke wijze voller zonder irritatie, het verfijnt fijne lijntjes en zorgt ervoor dat de lippen gehydrateerd blijven. Met verfrissende organische pepermunt, vanille en gember aroma. Verkrijgbaar in sheer fig, een warm, neutraal brons.

Nourish-mint lipliner zorgt ervoor dat je lipcolor niet uitloopt en vult je lippenrand mooi in en heeft de geur van organische pepermunt, vanille en gember. Verkrijgbaar in fire maple, een levendige rode teint.

Voor op je ogen:

Petal essence eye definer: Jasmijn bloemblaadjes, geraniumbladeren en aromatische bloemen maken dit product romig en glad. Het potlood creëert scherpe lijnen, schaduw en accentueert. Het potlood blijft zijn kleur behouden gedurende de dag terwijl het rekening houdt met de tere huid rondom de ogen en is getest door oogartsen. Verkrijgbaar in delphinium, een koele, levendige blauwe kleur en in fresh plum, een rijke aubergine tint.

Petal essence single eye colors, deze oogschaduw op basis van bloemenwas. Met een zachte schaduw blijft  trouw aan zijn kleur en mengt zich moeiteloos met een zacht, bloemig aroma. Vrij van talk en minerale olie en getest door oogartsen. Verkrijgbaar in ivory lotus, een warm ivoor met een satijnen afwerking, golden cypress een warm, licht goud met een satijnen glans, allspice een koel, diep roodbruin met een satijnen glans, winter lilac, een warm pastelkleurig lavendel met een satijnen glans, gypsum grey een koele grijstint met een satijnen glans, en aubergine een koel, diep aubergine met een satijnen glans.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?