You are here: Home » Accessoires » Samsung introduceert draadloze speaker Level Box mini

Samsung introduceert draadloze speaker Level Box mini

geschreven door Constance

De Samsung Level serie is uitgebreid met de nieuwe draadloze Level Box mini speaker. De Samsung Level Box mini is een draadloze speaker die je met behulp van de Samsung Level app kunt aansturen.

samsung level mini sfeer

Met de Level app regel je het volume en heb je toegang tot Text-to-Speech, S Voice en SoundAlive. SoundAlive analyseert het omgevingsgeluid waar de speaker staat en stelt automatisch het beste geluid voor je samen. Ook maakt de Level Box mini gebruik van de aptX codec, waardoor je kunt genieten van ononderbroken streaming. De Level Box mini is een lichte en draadloze speaker in een compacte metallic body die geoptimaliseerd is voor een krachtig, helder en gebalanceerd geluid. De metallic body zorgt bovendien voor ruis- en echo-onderdrukking en de ingebouwde microfoon is ideaal voor conference calls.

De Level Box mini heeft een metallic body die 30 procent slanker is dan de Level Box. Het gemak wordt onderstreept door de 1.600mAh batterij, goed voor 25 uur luisterplezier. De Samsung Level Box mini is vanaf eind september verkrijgbaar in de kleuren Blue, Blue Black, Red en Silver.

samsung level mini

De Samsung Level serie bestaat nu uit een lijn van 5 audioproducten, nl. de Level Over, Level On, Level In, Level Box en Level Box mini.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com