You are here: Home » Gadgets » Senz° paraplu fietshouder

Senz° paraplu fietshouder

geschreven door Constance

Enige jaren geleden hebben Testman en ik de Drybike getest. Dit is een houder, voor op je fiets, waarin je een paraplu kunt vastklemmen en blijf je lekker droog tijdens het fietsen en hoef je geen gevaarlijke stunts uit te halen. (Die test kan je hier nalezen.) Het nadeel van de Drybike is wel dat bij stormachtige weer, je paraplu het niet overleefd.

senz paraplufietshouder

Senz°, van die fantastische stormparaplu’s, heeft nu ook een speciale Senz° fietshouder ontwikkeld, en hierop maak je je Senz° paraplu vast en weet je zeker dat je droog èn veilig de regen en storm kan trotseren. De houder past op elke fiets en als het niet regent vouw je de drycycle weg en zet je je paraplu vast aan je voorvork dmv. de speciale bijgeleverde ring en strap.

Je kunt de senz° parapluhouder los kopen (geschikt voor de modellen original en smart) of als een complete set.

houder

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com