You are here: Home » Beauty » GOSH make-up collectie herfst/winter 2014

GOSH make-up collectie herfst/winter 2014

geschreven door Constance

Dit najaar breidt GOSH haar collectie uit met 2 nieuwe mascara’s, browstyling, nieuwe Velvet Touch Lipstick kleuren + Lip Liners en trendy
Nail Lacquers met een nieuw parel effect en een sprankelende textuur.

{08}Velvet_Touch_Lipstick_162_Nude{N}{E}9,49

De nieuwe GOSH Velvet Touch Lipstick is er in 8 kleuren en deze lipstick heeft extra veel pigment, zijn ze extra langhoudend en beschermt Vitamine E je lippen tegen vrije radicalen en hydrateren de plantaardige olie extracten je lippen. En de licht-reflecterende deeltjes laten je lippen sprankelen.
Met de GOSH Crazy Volume Mascara geef je je wimpers volume en lengte, mede door de mega fiber brush. Zonder klontjes, zorgt de Crazy Volume Mascara voor een smudgeproof look die uren blijft zitten.

{13}Double_Precision_Mascara{N}{E}10.99
De GOSH Double Precision Mascara is een tweedelig mascara wonder voor weelderige, lange wimpers. De grote borstel zorgt voor extreem
volume, terwijl het kleine borsteltje individuele precisie van de onderste wimpers mogelijk maakt. Met deze mascara creëer je voor elke wimper een voller en precies effect.

{26}Nail_Lacquer_628_Stardust{N}{E}7,29{25}Nail_Lacquer_630_Moonlight{N}{E}7,29{24}Nail_Lacquer_631_Million_Star{N}{E}7,29
De nieuwe GOSH Nail Lacquers is er in 3 tinten glossy grijs met een glinstering in een nieuwe glitterige textuur.
Het shapen van je wenkbrauwen is niet meer weg te denken en daarvoor is er de GOSH Defining Brow Gel. De gekleurde gel in combinatie met het magische borsteltje, zorgt voor het vormen, liften en definiëren van de wenkbrauwen en geeft tegelijkertijd de juiste kleur.
Voor de perfecte lippen zijn lipliners een must-have en GOSH heeft 3 nieuwe kleuren toegevoegd aan de Velvet Touch Lip Liner collectie, zodat deze nog beter is afgestemd met de Velvet Touch Lipstick kleuren. De zachte en flexibele liner contourt de lippen met intense, waterproof pigmentatie, zodat de lipstick geen kans heeft om te vervagen. Vrij van minerale oliën en parfum, verzorgt deze lip liner, met vitamine E en Jojoba olie, je lippen. De lipliner kan ook als lipstick worden gebruikt voor een prachtige matte en langhoudende kleur.

{19}Velvet_Touch_Lip_Liner_05_Flirty_Orange{N}{E}7,79

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com