You are here: Home » Beauty » Zomer make-up bij HEMA

Zomer make-up bij HEMA

geschreven door Constance

Bij warme zomerdagen past een frisse make-up met sprankelende tinten die je gebruinde huid versterkt. In de HEMA Beauty collectie vind je nu de mooiste zomermake-up in diverse trendy kleuren. De collectie is verkrijgbaar in alle HEMA filialen en online op hema.nl (deels).

lipgloss

Tijdens een stranddag wil je natuurlijk wel iets op je lippen en daarvoor is de nieuwe pretty lips lipbalm van HEMA Beauty perfect, deze lipbalm geeft een subtiel glanzende finish en een semi-transparante kleurdekking. Je lippen worden verzorgd en gehydrateerd en door de spf-15 worden je lippen ook beschermd tegen de UV-straling van de zon. De metallic huls correspondeert met de kleur van de lipbalm zodat je in één oogopslag jouw favoriete tint kunt vinden. De kleuren komen ook overeen met acht tinten uit de long lasting nailpolish
collectie zodat je de kleur op je lippen precies bij je nagels kunt matchen.

sungloss

Hou je toch meer van een gloss, kies dan de Sun lipgloss in drie zomertinten:chic bronsgoud, warm bruinrood en rozerood met een glinsterende glossy finish. De gloss heeft een hydraterende werking om de lippen zacht en soepel te houden, plus een SPF 15 tegen UV-straling.

bronzng shimmering pearls

Natuurlijk mogen ook de bronzingpowder of bronzingpearls niet ontbreken in je toilettas. Met de shimmering bronzingpowders accentueert je je mooie bruine tint. Of je strijkt een grove kwast over de bronzing pearls om zowel je wangen als bepaalde delen van je lichaam (hals, sleutelbeen, decolleté, schouders of armen) een bronskleurige glinstering te geven.

highlight poeder

Of kies voor een bronzing highlighter (een combinatie van een bronzing powder en highlighter in één) waarmee je een doffe bruine huid snel weer een frisse, stralende uitstraling kan geven. Er zijn 3 kleuren, aangepast aan de ondertoon van verschillende huidskleuren. Pink skintone past bij een lichte huid met een rossige ondertoon; yellow skintone is geschikt voor de lichte tot medium huid met een gele ondertoon; dark skintone zorgt voor verhelderende accenten op een donkere teint.

Ook worden je nagels (handen en voeten) in het zonnetje gezet, en dan wel met nagellak in opvallende pasteltinten, zoals de long lasting nailpolish in lichtgeel, babyblauw, mintgroen of zachtroze. Tip: een eyecatching lichte pastelkleur op de nagels laat je huid iets bruiner lijken.

pastel kleur pastel groen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?