You are here: Home » Accessoires » JUNE-armband als bescherming tegen de zon

JUNE-armband als bescherming tegen de zon

geschreven door Constance

Hij ziet er ook uit als een mooi sieraad, maar de Netatmo JUNE is meer dan dat, hij meet ook de UV-intensiteit van de zon en houdt bij hoeveel zon je al gehad hebt gedurende je stranddag.

image002

De speciale app (iPhone 4S en hoger) geeft zelfs op bewolkte dagen advies over hoe je je huid het best beschermt tegen de nadelige effecten van de zon, zoals verbranden en vroegtijdige huidveroudering. Afhankelijk van je huidtype berekent de app de maximale tijd die je op een dag in de zon mag doorbrengen. De gemeten hoeveelheid zon is vervolgens in percentages zichtbaar in de app. Om huidbeschadiging te voorkomen, kan de app je waarschuwen wanneer het tijd is voor bescherming, zonnebrandcrème, een pet, een zonnebril, of dat je de schaduw moet opzoeken. Aan het eind van de dag bekijk je eenvoudig een samenvatting en kan je zien op welke momenten de UV-straling op je huid het meest intens was.

De JUNE is er met een dubbele leren band of rubberen band voor tijdens het sporten en is te koop in 3 kleuren; witgoud, geelgoud en staalgrijs.
June-Netatmo-02

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?