You are here: Home » Beauty » essence herfst/wintercollectie 2014, deel 1

essence herfst/wintercollectie 2014, deel 1

geschreven door Constance

Vanaf half augustus ligt de nieuwe essence herfst/winter collectie in de winkels, en er zoveel nieuws dat je morgen het 2e artikel over de nagelproducten kunt lezen.

essence herfst winter 2014

Het aankomende herfst/winterseizoen wordt de essence collectie nog verder uitgebreid. Metallic finish voor de ogen, innovatieve mascara’s, langhoudende en doeltreffende lipmake-up, multifunctionele en verzorgende foundations met luchtige formules en een subtiele glans en de nieuwste IT nagellakken.

essence 3d oogschaduw

De nieuwe essence oogproducten
essence metal glam eyeshadow; Met de bijzonder zachte textuur met hoge dekking en metallic effect creëer je een expressieve oogschaduw die gegarandeerd een eyecatcher zal zijn! Vanaf half augustus worden de kleuren uitgebreid met orchideeroze en chocoladebruin. (Nu 19 kleuren.)
essence 3D eyeshadow; nu met een verbeterde textuur: nóg zachter en nóg gemakkelijker te blenden. De speciale reliëftextuur biedt een ultieme 3D look. De effecten in satin en metallic-glinsterend zijn er nu ook in nieuwe duokleuren als goud met smaragdgroen, champagne met grijs of ijsblauw met nachtblauw. En vochtig aangebracht bieden de 3d duo’s een nóg intenser resultaat. (9 kleurencombinaties.)
essence mono eyeshadow; De collectie mono oogschaduws wordt uitgebreid met de drie nieuwe kleuren petrol, blauw en donkerpaars. (Nu zijn er 19 kleuren.)
essence quattro eyeshadow; Een nieuwe kleurencombinatie wordt toegevoegd aan de serie: nude, koper, petrol en bruin, met effecten variërend van een zijdezachte glans tot mat voor betoverende creaties voor je oogmake-up. (6 kleurencombinaties)
essence effect eyeshadow; Dit herfstseizoen zijn metallic, holografische en sprankelende effecten ook verkrijgbaar in vloeibare vorm. De langhoudende, niet-plakkerige oogschaduws zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren met verschillende effecten: metallic brons, glanzend beige, glinsterend roségoud, helder abrikoos, sprankelend taupe en holografisch groengoud. Gemakkelijk aan te brengen en verpakt in zilvermetallic tubes.

Essence-Effect-Eyeshadow

essence kajal pencil; Vanaf half augustus kun je een trendy cool grasgroen kleuraccent aanbrengen rond je ogen. De textuur van de kajal is bijzonder zacht en gemakkelijk te blenden – ideaal voor de gevoelige huid rondom de ogen. (8 kleuren)
essence effect eye pencil; Dit oogpotlood met een hippe metal finish in goud, zilver, groen, turkoois, paars en donkergrijs geeft langhoudende resultaten. Het hoog gepigmenteerde textuur is gemakkelijk aan te brengen en geeft een sprankelend effect.
essence crystal eyeliner; Met de langhoudende geltextuur en hoog gepigmenteerde crystal eyeliner creëer je een waanzinnige, luxueuze en glinsterende eyeliner look, de eyeliner kan ook gebruikt worden als topping voor de wimpers (4 kleuren).
essence liquid ink high shine & liquid ink matt eyeliner; De klassieke eyeliner look krijgt serieuze concurrentie van deze twee nieuwe zwarte varianten. De vloeibare, hoogglanzende eyeliner creëert een prachtige lijn met een hoge glans, terwijl de vloeibare matte eyeliner een cool mat effect geeft.

essence-Lash-Base-Mascara-Lash-Princess-Volume-Mascara

essence lash base mascara; Verlengt en versterkt de wimpers en biedt extra volume. Breng simpelweg de witte basis mascaratextuur aan en vervolgens je favoriete mascara. Geschikt
voor contactlensdragers.
essence lash princess mascara; De nieuwe prinses mascara met het bijzonder gevormde
cobraborsteltje dekt elke individuele wimper voor dramatisch volume en een prachtige, intense blik. Als een echte prinses wordt de mascara gepresenteerd in een prachtige avondjurk.
essence 2in1 lash and brow comb; Mascaraklontjes en wilde wenkbrauwen behoren nu tot de
verleden tijd. De praktische 2in1 wimper- en wenkbrauwborstel voegt twee handige beautytools samen tot één product. Verpakt in een handig etui, dus ook ideaal voor gebruik onderweg.
essence sharpener; De nieuwe puntslijper is er in vijf verschillende kleuren en heeft twee kanten, voor dunne en voor jumbo potloden!

essence-Liquid-Ink-Eyeliner-2in1-Lash-Brow-Comb-Kajal-Pencil

Lippen
essence effect lipgloss; Of je nu flakes, metallic, holografisch of ultieme glanseffecten wilt – deze acht nieuwe lipglosses garanderen een absoluut wow-effect. Abrikoos, roze en rood worden gecombineerd met de meest spannende effecten (8 kleuren).
essence glossy lipbalm; De lichte, voedende formule van deze frisroze lipbalsem geeft je lippen een prachtige glans en heeft een heerlijke frambozengeur (5 kleuren).
essence longlasting lipstick (matt effect); De populaire langhoudende lipsticks zijn vanaf half
augustus verkrijgbaar in twee nieuwe fluwelig matte tinten. Dankzij de lichte, crèmige textuur van de rode en van de nude lippenstift, krijgen je lippen een intensieve kleur die lang houdt zonder dat je lippen uitdrogen (2 kleuren).
essence lipliner; De coole lipliners verzekeren je van duidelijke contouren en prachtig gevormde lippen, nu met een verbeterde superzachte formule die het aanbrengen nog gemakkelijker maakt. Nu wordt de collectie uitgebreid met drie nieuwe kleuren: oranje en kersenrood, een transparante contourpotlood dat geschikt is voor elke kleur lippenstift (9 kleuren).

essence-Effect-Lipgloss

Foundation & poeder
essence soft touch mousse make-up; Deze make-up met een delicate mousse textuur
geeft je gezicht een natuurlijke, egale en matte teint zonder de poriën te verstoppen. Vanaf half augustus in een nieuwe tint die ideaal is voor de lichte tot medium gekleurde huid (5 tinten).
essence stay all day 16h long-lasting make-up; Deze langhoudende foundation verzekert je de
hele dag door van een egale en zijdezachte teint, nu in een nieuwe tint die ideaal is voor lichte tot medium gekleurde huid. Defijne textuur zorgt voor een gelijkmatige verdeling. Dankzij het
handige pompje is het perfect te doseren (5 tinten).
essence stay all day 12h long-lasting powder; Deze poeder uit de stay all day collectie is er nu in een nieuwe tint die ideaal is voor lichte tot medium gekleurde huid. De fluweelzachte, ultrafijne poeder geeft je teint de gehele dag een zijdezachte, egale look met een professionele finish. De poeders combineren perfect met de populaire stay all day 16h long-lasting make-up en bieden medium dekking (4 tinten).

essence-Sun-Club-Shimmer-Bronzing-Powder
essence sun club shimmer bronzing powder; De bronzing poeder van de essence sun club lijn is
er in een nieuwe tint voor de lichtere huid. Voor een stralende, licht getinte finish voor gezicht en hals. De zijdezachte textuur met een prachtig 3D zandreliëf zorgt voor een vleugje zonneschijn
op je wangen in de herfst! Er zijn nu 2 tinten; een voor de lichtere en een voor de donkerder gekleurde huid.
essence soo glow! cream to powder highlighter; Deze nieuwe highlighter geeft de teint fantastische glansaccenten. Tijdens het aanbrengen verandert de crèmige textuur in een fluweelzachte, poederachtige formule. Om met devingers gemakkelijk accenten aan te brengen op jukbeenderen, binnenooghoek en onder de wenkbrauwen. De highlighter is er in 2 kleuren; licht rosé en champagne.
essence soo blush! cream to powder blush; Deze blush geeft je een gezonde, frisse look. De romige textuur met poederfinish smelt praktisch op de huid en is gemakkelijk aan te brengen en te blenden met de vingers. Verkrijgbaar in warm roze en een frisse abrikoostint.
essence silky touch blush; Hiermee breng je prachtige accenten aan op je wangen. In twee nieuwe najaarskleuren: pruim en perzik.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com