You are here: Home » Eten & koken » Zomerdrankje; Hugo l’originale

Zomerdrankje; Hugo l’originale

geschreven door Constance

Is Italië je favoriete vakantiebestemming maar zit je momenteel gewoon thuis? Of wil je het Italië gevoel weer herbeleven? Dat kan met het zomerse drankje Hugo l’orginale.

Hugo-by-ZADI

Hugo l’orginale is een kant en klare gemixte cocktail, gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten! En op elk Noord-Italiaans terras een regelrechte favoriet. Hugo is een heerlijke wijncocktail gemaakt van een Italiaanse spumante, 100% natuurlijke vlierbloesem-, muntextracten, bruiswater en geconcentreerd citroensap, maw. een heerlijk zomers drankje.

hugo glas

En gemak dient de mens en daarom is de Hugo-cocktail gebotteld in een chique witte fles en gedoopt tot Hugo l’originale. Ontkurken en schenken maar, zo hoeven je gasten niet meer op hun drankje te wachten. Hugo l’originale past ook perfect bij risotto of een lichte, frisse pasta(salade). Of serveer hem als verfrissende spoom met een bolletje citroensorbetijs. Salute!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com