You are here: Home » Accessoires » Waterproof case van DiCAPac

Waterproof case van DiCAPac

geschreven door Constance

Vorige week heb ik een aantal reviewartikelen gekregen van MobileFun.nl en na de USB reisadapter is het nu de beurt aan de DiCAPac Waterproof case.

dicapac waterproof case

De DiCAPac waterdichte case zorgt ervoor dat je smartphone (of camera) tegen water beschermt is, en hij blijft ook nog eens drijven als ie toch in het water of zwembad valt. Je kunt gewoon alle functies van je smartphone blijven gebruiken terwijl je deze waterdichte hoes gebruikt, zoals surfen op het web, emails versturen en het maken van foto’s en video’s en zelfs nog genieten van je eigen muziek.

drijvende case

Dus of je nu gaat zwemmen, surfen, kajakken, vissen, snorkelen, skiën of andere activiteiten in de buitenlucht met deze case van DiCAPac zal je smartphone altijd beschermd zijn.  Alle DiCAPac cases zijn geslaagd voor de strenge Japanse JIS IPX8 test. Er is een test gedaan om het smartphone voor een lange tijd tot 5 meter onderwater te gebruiken en de smartphone liep geen schade op.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xMEHEuLVf48[/youtube]

De aankomende 4 dagen zit ik op Curacao dus gaat de DiCAPac waterproof case met me mee en hoef ik niet bang te zijn dat er een omvallende cocktail waterschade geeft aan mijn smartphone 😉

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?