You are here: Home » Fashion » Sacha lanceert sieradenmerk; LUZ

Sacha lanceert sieradenmerk; LUZ

geschreven door Constance

Je kunt van nu bij Sacha  niet alleen terecht voor schoenen, maar ook voor mooie, fashionable en betaalbare sieraden; LUZ Accessories.

image-2014-07-23

De sieraden van LUZ zijn ontworpen door Loes Termeer, de dochter van de eigenaar van Sacha. De collectie bestaat uit zilver en goud en zijn heel betaalbaar, er zijn kettingen, armbanden, ringen en oorbellen. En met de speciale Initials lijn kan je je eigen armband of ketting samenstellen, waarbij je je eigen initialen verwerkt.

image-2014-07-23

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?