You are here: Home » Shoppen » Eten met Groupon bij Michelin restaurants

Eten met Groupon bij Michelin restaurants

geschreven door Constance

Wist je dat je bij Groupon momenteel ook op culinair gebied terecht kan? Groupon heeft, in de afgelopen 2,5 jaar meer dan 80.000 couverts voor sterrenrestaurants verkocht en werkte Groupon samen met 20 Michelin restaurants met 1 ster en één met 2 sterren.

groupon michelin

Eén van de eerste samenwerkingen met een Michelinster-restaurant was met Niven in Rijswijk, daarna volgden er steeds meer. De inhoud van de deals varieert van oa. couverts voor 1, 2 of meer personen, kook- en wijnworkshops en meeloopdagen met de chef. Ook worden veel van de deals aangeboden inclusief overnachting in bijbehorende- of nabijgelegen hotels.

Op dit moment heeft Groupon zes deals met andere Michelinster-restaurants online staan. Voor het diner kun je kiezen uit deals bij Niven, Het Koetshuis, Mijn Keuken, de Posthoorn en De Saffraan. Een lunchdeal kun je op dit moment boeken bij Michelinster-restaurants de Karpendonkse Hoeve en Het Koetshuis.

restaurant de saffraan

Nu wonen Testman en ik in Amersfoort en houden wij erg van lekker eten, en we hebben dan ook  genoten van een fantastisch 7-gangen diner bij Restaurant De Saffraan in Amersfoort en as zondag kan je mijn uitgebreide review lezen, incl. de bijbehorende foto’s van alle gerechten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com