You are here: Home » Aldi » Wolfgang Smartphone bij Aldi

Wolfgang Smartphone bij Aldi

geschreven door Constance

Aankomende zaterdagochtend gaat bij Aldi weer een Wolfgang Smartphone (€ 119,00) in de verkoop, vanaf 08.30 uur.

aldi smartphone wolfgang

De Wolfgang AT-AS45D1 simlockvrije dualsim Smartphone heeft een 4.5″ qHD-scherm en wordt geleverd incl. een beschermhoes. Verder heeft deze smartphone Android 4.2 Jelly Bean en kan je een micro-sd kaart plaatsen (tot 32 GB) om het geheugen uit te breiden. De camera aan de achterkant heeft 5.0 MP en een VGA camera aan de voorkant, beide met autofocus. Verder heeft deze Wolfgang een accu van 2.050 mAh en 2 jaar garantie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?