You are here: Home » Accessoires » Test; Mipow Mirror Power, spiegel en oplader in-een

Test; Mipow Mirror Power, spiegel en oplader in-een

geschreven door Constance

Als Lady Gagadgets en fashionista heb ik altijd een losse oplader én spiegel in mijn tas en daarom vond ik het ook extra leuk dat ik  gevraagd ben voor de test van de Mipow Mirror Power
mirror-power

De Mipow Mirror Power is nl. een spiegel (met verlichting, ideaal in het donker) en een powerpack (oplader) in-een! Hij is gemaakt van kunststof (dus lekker licht) en je kunt er elk apparaat mee opladen, met behulp van de originele kabel van je Samsung, Apple, HTC, Nokia, Motorola, Blackberry etc. De meegeleverde micro-USB-oplaadkabel kan worden gebruikt om deze batterij zelf op te laden en aan de zijkant zit een  LED-indicator die aangeeft hoeveel extra power de Mipow Mirror Power nog heeft.

mipow-mirrow-power

De Mirrow Power wordt incl. een mooi hoesje geleverd waardoor je geen krassen krijgt op je spiegel en hierin kan je ook het oplaadkabeltje doen.

Conclusie; Het is een fijne, compacte oplader waarbij de verlichte spiegel echt een super leuke extra feature is en hij past overal in, zelfs in meest kleine clutch.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?