You are here: Home » Beauty » PUPA Milano herfst/winter makeup; Paris Experience

PUPA Milano herfst/winter makeup; Paris Experience

geschreven door Constance

Speciaal voor aankomend najaar en winter heeft PUPA Milano een mooie make-up collectie samengesteld waarbij de nadruk ligt op de barokstijl. De Paris Experience collectie heeft een ‘haute couture’ look met gouden, roze en diep paarse tinten.

image-2014-07-08

De make-up look bestaat uit de Paris Experience Vamp! Wet&Dry Eyshadow (in 5 nieuwe kleuren), Paris Experience Multiplay, een potlood dat op 3 manieren te gebruiken is; als kajal, als eyeliner en als oogschaduw (in 2 kleuren met een metallic finish), Paris Experience Vamp! Mascara Peacock (blauw), Paris Experience I’m Lipstick (in 3 kleuren), Paris Experience Golden Infusion (een compacte poeder met oplichtend effect, Pink Gold) en Lasting Color Gel, een gel nagellak met een glanzende finish (in 5 kleuren).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com