You are here: Home » Beauty » PUPA Milano herfst/winter makeup; Paris Experience

PUPA Milano herfst/winter makeup; Paris Experience

geschreven door Constance

Speciaal voor aankomend najaar en winter heeft PUPA Milano een mooie make-up collectie samengesteld waarbij de nadruk ligt op de barokstijl. De Paris Experience collectie heeft een ‘haute couture’ look met gouden, roze en diep paarse tinten.

image-2014-07-08

De make-up look bestaat uit de Paris Experience Vamp! Wet&Dry Eyshadow (in 5 nieuwe kleuren), Paris Experience Multiplay, een potlood dat op 3 manieren te gebruiken is; als kajal, als eyeliner en als oogschaduw (in 2 kleuren met een metallic finish), Paris Experience Vamp! Mascara Peacock (blauw), Paris Experience I’m Lipstick (in 3 kleuren), Paris Experience Golden Infusion (een compacte poeder met oplichtend effect, Pink Gold) en Lasting Color Gel, een gel nagellak met een glanzende finish (in 5 kleuren).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?