You are here: Home » Beauty » Specsavers zoekt Brildrager van het Jaar 2014

Specsavers zoekt Brildrager van het Jaar 2014

geschreven door Constance

Elk jaar, in mei, start de Specsavers met haar Brildrager van het Jaar verkiezing en ook dit jaar (alweer voor de 15e keer) kan je weer mee doen. En Beautyblogger Mascha Feaktistova leidt dit jaar de zoektocht naar de leukste brildrager van Nederland. Mascha is de eigenaresse van beautygloss.nl.

Specsavers-Brildrager-vh-jaar-1

Alle Nederlandse brildragers kunnen zich nu weer opgeven voor de verkiezing via uit  www.brildragervanhetjaar.nl. Uiteindelijk strijden 12 finalisten – uit elke provincie één – tijdens de finale op 11 september om de titel ‘Brildrager van het Jaar’. De winnaar maakt dit jaar kans op een reis voor twee personen naar modestad New York inclusief 500 euro zakgeld.

homepage-mascha

Hoe kan je meedoen? Ben je een brildrager (vanaf 16 jaar) dan kan je je inschrijven t/m 9 juni 10.00 uur voor de provinciale verkiezing. Vervolgens kan het Nederlandse publiek vanaf zaterdag 3 mei t/m maandag 16 juni 10.00 uur stemmen op hun favoriete kandidaat. De 12 kandidaten met de meeste stemmen (per provincie) strijden tijdens de landelijke finale op 11 september in Amsterdam om de hoofdprijs. Hier beslist de jury, bestaande uit ontwerpersduo Spijkers en Spijkers, modefotograaf Marc Deurloo, ontwerper Francisco van Benthum en Specsavers Fashion Advisor Carli Kloes, wie er met de titel en de reis naar New York naar huis gaat.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?