You are here: Home » Schoenen & laarzen » Teva herintroduceert 30 jaar oud model, de Teva Originals

Teva herintroduceert 30 jaar oud model, de Teva Originals

geschreven door Constance

Het outdoorschoenenmerk Teva bestaat dit jaar 30 jaar en herintroduceert daarom een icoon; de allereerste sportsandaal uit 1984, de Original. In 1984 kwam de allereerste Mac op de markt, Purple Rain van Prince werd een hit en de Teva sandaal werd bedacht.

teva original

Hoe is de Teva ontstaan? Een raft guide op de Colorado River bleef tijdens zijn trips op het water zijn flipflops verliezen. En dus sneed hij zijn zool door midden, schoof een bandje tussen de twee
zooldelen en bond het bandje vervolgens om zijn enkels.

Nu, 30 jaar later, is het tijd om de sandaal nieuw leven in te blazen en introduceert Teva de Originals-collectie, maar wel in nieuwe hippe kleuren en de welbekende Teva retro design. Een flip flop-strap over je voorvoet en een bandje om je enkel zorgen ervoor dat de sandaal altijd aan je voet blijft zitten.

original teva

Na de Original Sandal kwam een aantal jaren later de Original Universal en de Universal heeft het Universal Strapping System: straps die met elkaar verbonden zijn door driehoekige ringen. En in 2014 wordt er in deze speciale collectie een strak en tijdloos design gepresenteerd.

Wist je dat Teva sandalen ook verkocht worden bij de winkels van Urban Outfitters en massaal gedragen worden door jongeren in Tokyo? Ook bij New York Fashion Week zijn de sandalen al met Donna Karen en Siki Im gespot.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com