You are here: Home » Beauty gadgets » Test; Withings Pulse bewegingsmeter

Test; Withings Pulse bewegingsmeter

geschreven door Constance

En weer is er een bewegingsmeter bij mij afgeleverd, en dat is deze keer de Withings Pulse. Het Withings heeft niet alleen de Pulse, maar oa. ook wifi weegschalen, bloeddrukmeter en babyfoons.

withings pulse

Ik heb de Withings Pulse gekregen (het eerste model) maar sinds kort is er ook de Withings Pulse O2. (Die ik natuurlijk ook graag wil gaan proberen.)

De Withings Pulse houdt je hartslag in de gaten, de hoogte en de paslengte van je stappen (bijv. tijdens hardlopen of joggen), de afgelegde afstand, het aantal verbrande calorieën en je slaapritme. Je kunt je gegevens synchroniseren, via Bluetooth, met de speciale Withings Health Mate app (geschikt voor Apple en Android).

De Pulse is een klein rechthoekig apparaatje en je kan hem daardoor in je zak of tas stoppen of in je bh dragen. Er zit ook een speciale armband bij en die is bedoelt voor ’s nachts. De Pulse heeft een touchscreen en ook kan je hem synchroniseren met meer dan 100 andere app’s, zoals voor calorieën, gewichtverlies en cardiofitness.

Ik ga dus de aankomende tijd met de Pulse op pad en ben natuurlijk ook weer erg nieuwsgierig hoe de resultaten zullen zijn.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com