You are here: Home » Schoenen & laarzen » Mail & Win; Crocs Gianna Link Flat

Mail & Win; Crocs Gianna Link Flat

geschreven door Constance

Wederom mag ik, namens Crocs, 2 lezeressen van shoppen.blogo.nl blij gaan maken met een paar schoenen en dat zijn deze keer de blauwe Women’s Crocs Gianna Link Flat (twv. 34,99 per paar) en elk in maat 38.

crocs

De Crocs Gianna Link Flat zijn niet alleen heel comfortabel maar kan, door het klassieke model en de ketting op de voorkant, perfect gedragen worden naar kantoor of onder nette kleding. Zo zie je er verzorgd uit maar je loopt wel heerlijk.

Wil jij kans maken op de Crocs Gianna Link Flat (let wel; alleen in maat 38) mail dan, voor 18 mei as., het antwoord op deze vraag; Van welk materiaal is de Gianna Link Flat gemaakt? Mail je antwoord, incl. naam en adresgegevens naar; prijsvraag.blogo.nl@gmail.com

crocs blauw

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding. (En de prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?