You are here: Home » Beauty » NewFysic weegmoment; na de vakantie

NewFysic weegmoment; na de vakantie

geschreven door Constance

Mijn vaste lezeressen  weten dat ik de afgelopen tijd op Ibiza ben geweest, en behalve mooi weer en het testen van verschillende producten was er ook nog volop gelegenheid om te genieten van de zon en het heerlijke eten en regelmatig een glas Cava Sangria.

app newfysic

En dan is het moment van de waarheid weer daar, ik had weer een controle afspraak bijj Jacqueline van NewFysic in Hilversum. Volgens mijn eigen weegschaal was ik (bijna) niets aangekomen maar dat zegt natuurlijk helemaal niks.

Wat is het resultaat van 1 maand niet sporten (ivm. een ooglidcorrectie) en bijna 2 weken vakantie? In mijn geval een halve kilo erbij (maar ik hou wel ruim 1,5 kilo vocht vast) maar ook een afname van mijn vetpercentage, maar liefst minder 1,8% in vergelijking met 17 april jl.

Ik ben reuze blij en ook Jacqueline was aangenaam verrast, want in feite zegt het getal aan kilo’s op de weegschaal niet zo veel, maar is het veel beter om een laag vetpercentage te hebben in combinatie met veel spiermassa.

newfysic

De aankomende weken zit ik weer in een regelmatiger ritme, en ik mag ook weer naar de sportschool, dus dat komt helemaal goed.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?