You are here: Home » Accessoires » Samsung lanceert Wireless Audio Multiroom systeem

Samsung lanceert Wireless Audio Multiroom systeem

geschreven door Constance

Met het Wireless Audio Multiroom Systeem van Samsung stream je jouw favoriete muziek eenvoudig door het hele huis en dat zonder draden, maar met superieur geluid én een prachtig design.

samung audio

Het Samsung Multiroom systeem is eenvoudig te bedienen vanaf je smartphone, laptop of tablet (vanaf eind mei) en levert ook een aanvulling voor elke Samsung Smart TV. Of je het beste geluid bij het kijken van een goede film wilt horen of jouw favoriete muziek wilt beluisteren dat kan allemaal met het Samsung Wireless Audio Multiroom Systeem.

De M5 en de M7 speakers zijn staand of liggend te gebruiken, en ze hebben natuurlijk Bluetooth en NFC en zijn heel gemakkelijk te bedienen dankzij de one-touch bediening. Dankzij de Plug-and-Play installatie is het Wireless Audio Multiroom Systeem eenvoudig te installeren en eindeloos te combineren. Zo verbind je meerdere Multiroom speakers met een Samsung Smart TV (model 2014) en krijg je een nog betere filmervaring. In combinatie met de overige Multiroom innovaties, zoals de Multiroom Soundbar, creëer je zo eenvoudig een draadloos 4.1 surround systeem.

En om je muziekcollectie uit te breiden, sinds kort werkt Samsung samen met Deezer, een streaming muziekdienst.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?