You are here: Home » Beauty » Magical strapless bh van Magic Bodyfashion

Magical strapless bh van Magic Bodyfashion

geschreven door Constance

Elk voorjaar en zomer zijn strapless jurkjes en topjes helemaal hot maar dan is vaag het probleem dat je altijd je bh ziet, zelfs een strapless model.

magical strapless

Want heel veel strapless bh’s zijn niet echt comfortabel, of ze zakken af, of je borsten worden platgedrukt (tenminste dat is mijn ervaring). En bij een jurk of top met een lage rug zie je altijd zo’n lelijke band zitten

Dit zijn bekende problemen en speciaal hiervoor heeft Magic Bodyfashion de Magical Strapless (in de maat 75-80-85 ABCD en in het zwart en ivoor) bedacht en dit een bh die wél blijft zitten en ook op verschillende manieren te dragen is waaronder zelfs met een blote rug want aan de achterkant zit een doorzichtige siliconen band die aan beide kanten verstelbaar is. Bij de bh krijg je een halterbandje waardoor ie ook als halterbh te dragen is.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?