You are here: Home » Fashion » Sandwich lanceert webshop

Sandwich lanceert webshop

geschreven door Constance
sandwich

Sandwich liefhebsters opgelet; je kunt je Sandwich outfits tegenwoordig ook online aanschaffen en bij de lancering van deze webshop is ook begonnen met de ‘Love Your Twist Sandwich’ campagne.

sandwich

Elke vrouw heeft iets wat haar onderscheidt, grappig of charmant maakt, maw. een persoonlijke twist Sandwich gelooft dat juist die details iedere vrouw uniek maken en neemt dit mee als uitgangspunt voor de ontwikkeling van iedere collectie.

Met de campagne ‘Love Your Twist Sandwich’ nodigt Sandwich vrouwen uit om hun persoonlijke twist te delen op het online scrapbook op de Sandwich website. Dit kan door middel van tekst of beeld. De twist kan eveneens via social media met vrienden gedeeld worden. Elke week wordt de deelnemer met de leukste twist beloond met een complete Sandwich-outfit ter waarde van € 175,-.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8Zdz5o3PgFw#t=16[/youtube]

sandwich jurk

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?