You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Toshiba introduceert eerste Chromebook

Toshiba introduceert eerste Chromebook

geschreven door Constance
Toshiba Chromebook

Bij Toshiba kan je nu ook terecht voor een Chromebook en dit eerste Toshiba Chromebook heeft een scherm van 33,8 cm (13,3 inch) en weegt 1,5 kg.

Toshiba Chromebook

Deze laptop combineert Google Chrome OS met een dunne, lichte behuizing en een batterijlevensduur van wel 8,5 uur. En je kunt gemakkelijk switchen tussen het bewerken van documenten, browsen en het gebruiken van je apps. Hierdoor is het Toshiba Chromebook ideaal voor het nieuwe werken, cloud gebruikers en voor verder iedereen die op zoek is naar een lichte, moderne laptop.

Je wordt automatisch op de hoogte gehouden van alle updates en krijg je 2 jaar lang 100GB gratis cloudopslag via de ingebouwde Google Drive (geldig vvanaf de datum dat de Google Drive-aanbieding wordt verzilverd).

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UuPI9wf3oUQ[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?