You are here: Home » Fashion » Voorjaarscollectie van YAYA

Voorjaarscollectie van YAYA

geschreven door Constance

Het Nederlandse modemerk YAYA (ontstaan in 1992) heeft haar nieuwe voorjaarscollectie gelanceerd. En het thema voor dit voorjaar is ‘On The Prairie’.

yaya lente yaya

Je kunt bij ‘On the Prairie’ denken uitgestrekte vlaktes, veren, schedels, hoeden en vergezichten. Stoer maar altijd met een vrouwelijk accent, in de vorm van kant en accessoires bijvoorbeeld. Deco rose, een bijna vale kleur rood is belangrijk in dit thema, net als zomerse breisels, katoen en linnen. De eerste lentelijn bestaat uit mooie grove vesten in zachte voorjaarskleurtjes. Preppy blousjes in chambray en off-white van katoen en een nieuw model skinny jeans met een wafel-structuur. Verschillende tinten wisselen elkaar af : Van poederzacht roze naar het wat stoerdere deco roze in combinatie met flink afgewassen neon roze details.

YAYA staat vrouwelijk, naturel en verleidelijk met een internationale uitstraling. Het is een merk voor de optimistische, hedendaagse vrouw die houdt van luxe, op een nonchalante manier.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com