You are here: Home » Accessoires » Maak een postercollage met PosterCandy

Maak een postercollage met PosterCandy

geschreven door Constance

Afgelopen maandag was ik te gast bij een bijzondere en hele leuke presentatie, nl. die van PosterCandy.

postercandy cons bij postercandy

PosterCandy is dé manier om al je digitale foto’s (van oa. Facebook, Instagram, je smartphone, tablet of digitale camera) te verzamelen en daarvan een persoonlijke collage te maken. De fotocollage wordt geprint op fotopapier en kunnen opgehangen in alle maten standaard lijsten (zoals die van IKEA).

Want wie herkent dit niet? Je maakt heel foto’s met je mobieltje of camera en uiteindelijk doe je er niks mee. Dat is hartstikke zonde en reuze jammer en daarom is PosterCandy zo ontzettend leuk. Je kunt kiezen uit 7 verschillende maten (van 18×24 cm t/m 84×119 cm) en dan kan je ook kiezen uit 6 tot wel 368 foto’s die je in je collage zet. (Aantal foto’s is afhankelijk van de maat die je kiest.)

In Australië (waar PosterCandy bedacht is) zijn de fotocollages van PosterCandy al een enorme hit en nu kan dat ook bij ons. En wat een andere bijzonderheid is, is dat de foto’s bij dezelfde drukker geprint worden als de bekende fotograaf Erwin Olaf.

Hoe maak je je eigen PosterCandy? Heel simpel, je gaat naar de website en je maakt een account aan. Dan kies je de maat en het aantal foto’s en ook of je je collage liggend of staand wilt hebben. En daarna witte of zwarte kaders. Je basis is dan klaar en dan ga je je foto’s invoegen, dit kunnen foto’s zijn van Facebook of Instagram of je kiest de foto’s uit een album op je laptop of pc (een combinatie van beide kan ook). Je kunt je foto’s ook uitsnijden en overal neerzetten in je poster en hiermee net zo lang doorgaan tot dat je PosterCandy helemaal naar je zin is. En daarna klik je op ‘bestellen’ en heb je binnen 2 tot maximaal 5 werkdagen je poster in huis.

Ik heb zelf ook 2 PosterCandy’s mogen maken, ze zijn nog niet binnen maar hierbij alvast de voorbeelden zoals ze op mijn pc zijn geworden.

foto 1 foto 2

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com