You are here: Home » Gadget nieuws » Nieuw model MEDION Smartphone bij Bart Smit

Nieuw model MEDION Smartphone bij Bart Smit

geschreven door Constance
Medion

Vanaf 17 februari zal de MEDION LIFE P4501 (Android) bij Bart Smit verkrijgbaar zijn voor slechts €149,-. De MEDION LIFE P4501 met Android Jelly Bean heeft een 4,5 inch HD-scherm en een 1,2 GHz Quad-Core processor en een werkgeheugen van 1 GB.
Medion
De Medion Life P4501 heeft een li-ionaccu van 1.700 mAh en hiermee kan je 400 minuten bellen en 200 uur stand-by tijd. Prachtige foto’s en video’s maken is een fluitje van een cent met de ingebouwde 8 mp camera, compleet met flitser, autofocus en digitale zoom aan de achterzijde. Voor videochats met vrienden of familie is aan de voorzijde een webcam beschikbaar met een resolutie van 2 mp.

Op de MEDION LIFE P4501 is Android 4.1 Jelly Bean voorgeïnstalleerd en op Google Play zijn meer dan een miljoen apps en games verkrijgbaar. Het interne geheugen van ca.1GB en de meegeleverde microSDHC-geheugenkaart van 8GB bieden voldoende opslagruimte voor films, muziek of foto’s. Het geheugen kan via een microSD- of microSDHC-geheugenkaart worden uitgebreid tot maximaal 32GB.

Daarnaast is op de MEDION LIFE-smartphone een volledige versie van de populaire MEDION GoPal Outdoor-app voorgeïnstalleerd. OpenStreetMap-vectorkaarten kunnen gratis naar de smartphone worden gedownload en de routeberekening van fiets- en wandelpaden vindt daarnaast volledig zonder mobiel netwerk plaats. Via eigen routepunten kunnen individuele routes worden vastgelegd. Ook kunnen speciale wandelwegen, fietspaden en terreinroutes eenvoudig worden geïmporteerd. Met de geocaching-functie kunnen bovendien de geografische coördinaten van de locaties in de MEDION GoPal Outdoor-app worden geladen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com