You are here: Home » Advertorial » Etos maaltijdvervangers, snel makkelijk en lekker…

Etos maaltijdvervangers, snel makkelijk en lekker…

geschreven door

Ik hoor iedereen om mij heen over goede voornemens. Bij mij is het niet elk nieuw jaar dat ik goede voornemens heb, maar ik heb elke dag weer voornemens om allerlei voor mij belangrijke zaken goed aan te pakken. 2014-01-19 12.26.53-1Vooral mijn gezondheid is een hot item. Niet alleen sporten, niet teveel drinken en roken, maar vooral ook mijn voeding zijn onderwerp van mijn goede voornemens.

Zolang ik thuis ben en alle tijd heb om een salade te maken of een lekker soepje is er niks aan de hand. Zodra ik een drukke werkweek heb, gaat de klad erin. Vooral al die bakjes, vorkjes en lekkende dressings in mijn toch al overvolle tas 2014-01-19 12.17.09zorgen ervoor dat de stress oploopt en ik opgeef.

Mijn goede voornemen is om zonder stress serieus bezig te gaan met mijn voeding en wat kilo’s afvallen. Iets wat goed vol te houden is, wat ik makkelijk mee kan nemen en ook nog smakelijk is.

Nu ga ik de maaltijd vervangers van Etos proberen. Met een doos vol shakes en repen ga ik beginnen. Opvallend is dat de poeder voor de Etos Slank maaltijdshakes in makkelijke sachets zitten. (per tien verpakt voor € 5,99)

2014-01-19 12.23.44Dus geen gedoe met schepjes en aparte bakjes. Op de verpakking lees ik wat er in één maaltijdvervanger zit.

Ik kies er voor twee keer per dag de maaltijd te vervangen. In de ochtend een shake en voor de lunch een reep. Ik ben een slechte ontbijter. Ik neem er weinig tijd voor dus het moet makkelijk zijn. De shakebeker is een geweldige uitvinding. 250 ml magere melk in de beker, poeder erbij en even schudden. Gelukkig is de smaak goed. Rood fruit is mijn favoriet. Ik kan ook kiezen voor Café Latte of Vanille. Wel makkelijk dat ik slechts één Etos maaltijd slank reep mee hoef te nemen als lunch (€ 1,29 per stuk). 2014-01-19 12.26.11 De smaak is goed. Ik heb twee smaken, Pinda nougat en Chocolade. Fijn dat ik niet elke dag dezelfde smaak hoef te nemen.

Op deze manier is het goed vol te houden. Ik hoef niet dagelijks bezig zijn met wat ik nu weer moet eten. In de avond kan ik gewoon met de rest van het gezin mee eten. Ik ga eerst maar eens beginnen met het vervangen van twee maaltijden per dag want er mogen best wat kilootjes af. Daarna kan ik op gewicht blijven door elke dag te ontbijten met een shake. Als je het een tijdje doet heb je helemaal geen dieet gevoel. Met de Etos maaltijdvervanger is het makkelijk vol te houden.

Vanaf 20 januari zijn de shakes en repen in de aanbieding. Twee shakes voor € 10,- en twee repen voor €2,-

Advertorial.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com