You are here: Home » Beauty » Carmen introduceert snoerloze mini-stijltang; Carmen Straight To Go

Carmen introduceert snoerloze mini-stijltang; Carmen Straight To Go

geschreven door Constance

Er zijn tegenwoordig al heel veel kleine, handzame, stylers maar deze werken altijd op stroom en dat heb je nu eenmaal niet overal bij de hand. Want het is natuurlijk super fijn om, na een windhoos of regenbui, je perfect gestylde haar weer in model te brengen, bijvoorbeeld op je werk, in een restaurant of club.

stijltang

Dat kan vanaf nu met de Carmen Straight To Go; dit een compacte stijltang zonder stekker en hij is slechts 19 cm lang. Die neem je in je handtas overal mee naar toe. Want deze stijltang zit in een kleine, hittebestendige reis-etui, waarin je de vergrendelde mini-stijltang direct na gebruik, in kunt opbergen.

Carmen Straight To Go is uitgerust met tourmaline-technologie. Tourmaline zorgt voor  behoud van de natuurlijke oliën in het haar en geeft een optimale bescherming. Je haar voelt zachter aan en krijgt een mooie glans. De keramische plaat met keramisch element, alsmede de bewegende plaat zorgen voor een optimale warmtegeleiding.

De temperatuur is in te stellen op 140, 160 of 180°C, afhankelijk van het type haar. Carmen Straight To Go werkt op een lithiumbatterij met adapter. De stijltang is voorzien van een batterij-oplaadindicatie; de gebruikstijd van een opgeladen apparaat is 25 minuten. Ideaal voor onderweg!

Bij aankoop van een mini-stijltang Carmen Straight To Go maak je nu kans op kaarten voor het optreden van One Direction op 24 juni 2014 in de Amsterdam Arena: Carmen.nl/1D.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com