You are here: Home » Shoppen » Lancering Pandora Essence Collection

Lancering Pandora Essence Collection

geschreven door Constance

Ik ben net terug van de lancering van de Pandora Essence Collection en deze lancering vond plaats in de Odeon in Amsterdam.

Pandora Essence Collection

De Pandora Essence Collection is een geheel nieuw Pandora concept (binnenkort volgt een uitgebreide uitleg) en bestaat uit een zilveren armband waaraan je 24 verschillende charms kan hangen. Dit systeem is ook anders dan anders en hierop heeft Pandora zelfs patent aangevraagd.

pandora essence collection by candy

Na de Pandora Essence Collection video betrad Candy Dulfer het podium en zij droeg 4 verschillende Pandora Essence Collection armbanden met diverse charms. En de namen van de charms zijn gebaseerd op innerlijke waarden van 8 vrouwen. En aangezien je de armband kan personaliseren laat je zien, dmv. de charms, welke waarden jij belangrijk vindt in jouw leven. Er zijn 24 charms en zij dragen namen zoals Love, Peace, Joy, Happiness, Strenght, Passion, Compassion en Courage.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zqACKuwB6dk[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com