You are here: Home » Gadget nieuws » HTC One en HTC One mini in nieuwe kleur

HTC One en HTC One mini in nieuwe kleur

geschreven door Constance
HTC One

Afgelopen zondag hebben jullie mijn ervaringen met de HTC One mini kunnen lezen (mocht je dit gemist hebben, dan kan je mijn test hier nalezen). Ik heb zelf een wit exemplaar gekregen maar omdat niet iedereen een witte of zwarte Smartphone wil hebben komt HTC met ‘limited edition’ kleuren.

One mini_Vivid Blue HTC One

Vanaf half november as. is de HTC mini er ook in kleur Vivid Blue terwijl de grote broer, de HTC One, in Vivid Blue en Glamour Red te koop is. (Glamour Red is natuurlijk een geweldige kleur voor bij je Kerstoutfit.) En zoals al eerder gemeld is zijn beide kleuren beschikbaar in een limited edition.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com