You are here: Home » Beauty » Nieuwe Batiste Droogshampoos

Nieuwe Batiste Droogshampoos

geschreven door Constance

Het droogshampoo merk Batiste heeft 2 nieuwe droogshampoos gelanceerd; Batiste Hint of Colour voor brunettes en Batiste XXL Volume.

BatistebrunetteSMR

De Batiste Hint of Colour droogshampoos hebben een vleugje kleur en zijn speciaal ontwikkeld voor lichte en donkere brunettes die hun lokken willen verlevendigen. Het vleugje kleur geeft witte waas geen kans en geeft je een extra dag frisheid, zonder water te hoeven gebruiken. Voor iedere brunette is er een passende tint: medium & brunette en dark & brunette.

De Batiste XXL Volume droogshampoo geeft je haar volume, versteviging en een glamourlook, maw. deze droogshampoo is er speciaal voor futloos haar en maar tegelijkertijd krijg je een fris en schoon gevoel.

XXL-NEW

De Batiste droogshampoos zijn te koop bij Kruidvat, Trekpleister, de DA en DIO drogist.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com