You are here: Home » Shoppen » AVEDA december cadeaus

AVEDA december cadeaus

geschreven door Constance
AVEDA lokta papier

Speciaal voor de december maand heeft AVEDA wederom weer een speciale collectie Holiday Gifts samengesteld. De AVEDA Holiday Gift Sets zijn leuk om te geven en te ontvangen en je doet gelijk iets terug voor families in Nepal.

AVEDA lokta papierElke AVEDA Holiday Gift is nl. verpakt in het feestelijke, handgemaakte lokta papier uit Nepal. Aveda koopt al zes jaar lang het lokta papier in waarmee de giftsets worden ingepakt bij de Himalayaanse Bio-Trade papierfabriek in Nepal. 91% van de papiermakers uit Nepal zijn vrouwen.  Van het geld dat ze verdienen uit het papier maken kunnen ze hun families en de gemeenschap ondersteunen, wat voorheen niet denkbaar was. 2400 families kunnen eten en kleding kopen, hun huizen repareren en hun kinderen naar school sturen. Er zijn meer dan 4900 mensen aangenomen om meer dan 1.400.000 vellen papier voor de Aveda giftsets te maken. En omdat het bijna 34.000 hectare bos beschermt, gaat het ook de klimaatverandering tegen.

Er zijn 11 verschillende AVEDA ‘Give’ sets te koop (vanaf euro 19,00 t/m euro 81,50)

Give Smiles; 2 nourish-mint rehydrating mini-lipglazes in de smaken Winterberry en Himalayan Snow.
Give Twinkling Eyes; een oogschaduwpalette (in de kleuren Snowcap, Gilded Sun, Nepali Light en Plum Twilight) en de blusher Snow Lotus.
Give Warmth; Een soy wax kaars met meer dan 40 branduren met een warme en kruidige geur van gember, gemberlelie en kruidnagel.
Give Soothing; Met een Shampure hand en body wash en Shampure body lotion.
Give Baths of Beauty; Een set met Beautifying composition body wash en body moisturizer met rozemarijnextract en bergamot.

aveda-holiday-giftsets-2013 make up

Give Stronger Hair; Damage Remedy shampoo, conditioner en daily hair repair in limited edition verpakking.

aveda-holiday-giftsets-2013 2

 

 

Give Refresh-Mint; Rosemary mint shampoo, conditioner en limited edition bodylotion.
Give soft hands; Hand Relief in rosemary mint, limited edition holiday aroma en origineel aroma.
Give Calming; Een limited edition calming cleanser, smoothing body polish en replenishing body moisturizer.
Give Relief; Set met een normal en travelsize Hand Relief en Foot Relief.
Give Spa Nights; Een limited edition calming cleanser, soothing aqua therapy, replenishing body moisturizer, foot relief en smoothing body polish.
Bovenstaande cadeaupakketten zijn verkrijgbaar vanaf 10 november 2013. Naast deze pakketten kan je bij Aveda ook je eigen cadeau samen laten stellen, een giftcard geven of zou je iemand kunnen verrassen met bijvoorbeeld een Aveda salon- of spabehandeling.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com