You are here: Home » Fashion » Replay brillen bij Specsavers

Replay brillen bij Specsavers

geschreven door Constance
Specsavers Replay

Het Italiaanse merk Replay heeft nu ook een brillencollectie voor Specsavers geïntroduceerd, en deze collectie bestaat uit 24 monturen en is een combi tussen de hedendaagse trends en retrodetails.

Specsavers Replay

De montuurcollectie heeft dames- en herenmonturen en zijn gevarieerd in kleur, materiaal en textuur;  schildpad print tot vintage of glanzend kunstof. En op alle brillen zit een klein Replay logo. En de brillen worden geleverd in een speciale Replay brillenhouder met brillendoekje.

Behalve Replay heeft Specsavers merkbrillen van oa. Spijkers en Spijkers, Emporio Armani, Tommy Hilfiger, Timberland, Francisco van Benthum, Karen Millen, FCUK vision, French Connection, Missoni, Jasper Conran en Bench.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com