You are here: Home » Aldi » Wolfgang Smartphones bij Aldi

Wolfgang Smartphones bij Aldi

geschreven door Constance

Morgen, zaterdag 26 oktober, heeft Aldi weer een Wolfgang Smartphone in de aanbieding en deze keer niet 1 model maar zelfs 2 modellen. Het gaat om de Wolfgang AT-AS45D1 en de Wolfgang AT-AS50SE.

Wolfgang AT-AS45D1

De Wolfgang AT-AS45D1 heeft Android 4.2 en een 4.5 inch touchscreen. Natuurlijk heeft ook deze Wolfgang Smartphone een dualsim mogelijkheid en heeft ie een intern geheugen van 4GB maar dit kan je uitbreiden tot 32GB (met behulp van een micro-SD kaart). Er zit een 5MP camera achter en een VGA camera voor. Verder heeft ie GPS & A-GPS, Bluetooth 4.0 en WiFi b/g/n. De batterij is behoorlijk fors, nl. 2050 mAh. Deze Smartphone is te koop voor euro 149,00, dus een prima prijs voor een no nonsens smartphone.

Wolfgang AT-AS50SE

Heb je meer wensen of vind je een goede camera op je Smartphone belangrijk? De Wolfgang AT-AS50SE heeft een 13MP camera met autofocus en een dual LED-flits en een 5 MP frontcamera met LED-flits. Verder heeft ie een 5″ Full HD IPS touchscreen, Android 4.2, en natuurlijk ook weer de dualsim met 1 Micro-SIM kaart en een gewone SIM kaart. Andere functies zijn WiFi b/g/n, Bluetooth 4.0 en een 23o0 mAh accu.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com