You are here: Home » In & om het huis » Maak op een creatieve manier je interieur persoonlijk

Maak op een creatieve manier je interieur persoonlijk

geschreven door Constance
3D fotobehang

De inrichting van je woning is een hele belangrijke factor. De inrichting is namelijk bepalend voor het feit of je jezelf wel of niet thuis voelt. Want hoe heerlijk is het om elke dag echt thuis te komen? Het belang van een inrichting waar je dit gevoel echt ervaart, is dat het aansluit bij je persoonlijke wensen, stijl en voorkeuren. Hoe hoog of hoe laag je budget ook is. Hieronder laat ik je zien hoe je op een creatieve manier je interieur persoonlijk maakt.

Foto’s als echte blikvanger

fotobehangEén van de meest persoonlijke dingen zijn natuurlijk foto’s. Je kunt ervoor kiezen om foto’s in lijstjes te doen of op canvas af te laten drukken en op deze manier her en der in je woning te verspreiden. Maar hoe leuk is het om een hele wand met een prachtige, eventueel zelf gemaakte foto, te bekleden? Dit kun je realiseren met fotobehang. Fotobehang is precies wat het woord zegt: een foto gedrukt op behang en waarmee je een complete kamer een ander uiterlijk geeft. Het is toch prachtig om een foto van je kinderen, je trouwdag of een speciale vakantiebestemming te vereeuwigen op de muur?

Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om je muur te behangen met 3D fotobehang, waarin door het gebruik van schaduwen en het werken met diepte, een levend object lijkt te bestaan.

3D fotobehang

Voel de energie

Een stijl die veel emotie en beweging uitstraalt naar de omgeving is de Barok. Deze stijlperiode uit de 17e en 18e eeuw herleeft nog steeds in menig woning. Het rijke en weelderige materiaalgebruik, de sterke lichte en donkere contrasten en de ingewikkelde patronen maken je weer energie. Daarnaast heeft barok behang nog een belangrijk voordeel, want doordat je gebruik maakt van een behang wat op zichzelf al druk, energiek en mooi genoeg is, hoef je verder niet teveel geld te investeren in accessoires, wat alleen maar goed is voor je portemonnee. Vind je behang in deze stijl toch iets te druk? Dan kunnen barok accessoires ook al veel voor je betekenen.

Recycle en produceer

Hoe leuk is het om zelf creatief te bezig zijn met het creëren van meubelen of decoratie in je eigen interieur? Hoe eenvoudig is het om een oud kastje van een nieuwe look te voorzien? Of gebruik je speelgoed van vroeger of van je kinderen voor het maken van een creatieve, persoonlijke tafel. Het recyclen van meubelen en accessoires is daarnaast ook helemaal hip, dus op het internet vind je allerlei handige tips. En naast het feit dat het hip is, is het ook nog eens superpersoonlijk, want je hebt het uiteindelijk zelf gemaakt. Iets om trots op te zijn dus!

En mensen die zeggen dat ze niet creatief zijn, zijn het echt wel. Iedereen heeft een sprankje creativiteit in zich zitten. Je moet het alleen nog ontdekken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com