You are here: Home » Shoppen » Win bioscoopkaartjes voor Disney Planes

Win bioscoopkaartjes voor Disney Planes

geschreven door Constance
disney planes

De 3-D Disney Planes film is een grote hit in de Nederlandse bioscopen en vanaf deze week hebben 6 Albert Heijn zuivelpakken een speciale Disney Planes uiterlijk gekregen. Op elk pak AH-zuivel (halfvolle melk, magere yoghurt, halfvolle milde yoghurt, halfvolle vanille yoghurt, vanille vla en karnemelk) staat een van de 10 verschillende karakters afgebeeld en ook een Disney Planes weetje. En als je 2 speciale zuivelpakken koopt krijg je 50% korting op het 2e bioscoopkaarten van Disney Planes. (De speciale actieverpakking zijn tot 4 november as. te koop en de korting voor de film is geldig van 28 oktober tm 8 december as.)
disney planes

Maar shoppen.blogo.nl mag 1 lezer blij maken met een bioscoopbon (voor 2 personen) voor Disney Planes. En enige wat je hiervoor hoeft te doen is antwoord te geven op deze vraag; Welke bekende Nederlandse cabaretière is de stem van Dotti in de Nederlandstalige versie van Disney Planes? Geef je antwoord voor 31 oktober op prijsvraag.blogo.nl@gmail.com en wie weet ga jij gezellig in november naar de bioscoop.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com