You are here: Home » Accessoires » Mini Jambox van JAWBONE

Mini Jambox van JAWBONE

geschreven door Constance

Deze week heeft JawBone de Bluetooth Mini Jambox gelanceerd en hiermee kan je genieten van films, games, muziek of een telefoongesprek en dat in super klein formaat dus kan ie overal mee naar toe.
mini jambox

De Mini JamBox is gemaakt uit 1 stuk aluminium en dat vormt de behuizing en de voorkant van de speaker. Hierdoor krijg je niet alleen een super mooi design maar ook een optimaal luistergenot. De binnenkant van de aluminium behuizing heeft een vaste, luchtdichte omgeving die de perfecte akoestische holte creëert voor geluid. Op de Mini Jambox kan je alle type audio bestand en muzieksoorten afspelen en dat wel 10 uur lang. De oplaadbare lithium-ion batterij heeft een standby tijd van 75 uur.

Bij de Mini Jambox hoort ook een gratis Jawbone app voor Apple en Android en hiermee kan je de Mini Jambox zelf customisen en is je favoriete afspeellijst direct vanaf je smartphone af te spelen. Deze app voegt muziek van Itunes, Radio, Spotify en Dezeer samen tot een overzichtelijk geheel en kan je nog gemakkelijker schakelen tussen de verschillende speellijsten. (Deze playlist functie is op dit moment alleen nog beschikbaar voor Apple en Android volgt snel.)

Met de app kan je kiezen uit elf stemmen en acht talen voor de vocale aanwijzingen van de speaker. Customize de Talk button, die het mogelijk maakt om bijvoorbeeld Siri te starten of je favoriete contactpersoon te bellen en met behulp van de type-1 compliant speakerphone kan je heel gemakkelijk een gesprek of een videoconferenties voeren. Met de LiveAudio update kan je films en games ervaren alsof je er midden in zit en zodra er verdere ontwikkelingen en services beschikbaar zijn voor de SmartSpeaker, zal dit ook voor de Mini Jambox beschikbaar komen.

Je kunt de Mini Jambox online bestellen en hij is er 9 verschillende kleuren;  Red Dot, Silver Dot, Graphite Facet, Blue Diamond, Aqua Scales, Purple Snowflake, Yellow Dot, Orange Dot & Green Dot.

De Jawbone app (voor iOS en Android) is gratis verkrijgbaar via de App Store en op Google Play ™. De streaming en playlist opties van de Jawbone app, die ook voor iOS spoedig beschikbaar komen, zijn compatible met alle Jawbone speakers en externe audio apparaten. De onderdelen van de app die bestemd zijn om de speaker te customizen, zijn exclusief ontworpen voor MINI JAMBOX.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com