You are here: Home » Accessoires » Test; E-Sigaret

Test; E-Sigaret

geschreven door Constance

Ik weet dat roken ongezond is, ondanks het feit dat ik een zgn. ‘borrel/gezelligheidsroker’ ben. En tijdens mijn verblijf, een paar weken geleden in Italië, viel het mij op dat erbij alle Italiaanse tabakswinkels een groot assortiment aan e-sigaretten en e-sigaren aangeboden werd. En niet alleen in Italië is de e-sigaret een trend, ook in Frankrijk (en dan met name in Parijs) is de e-sigaret hip en trendy. Dus heb ik, voordat ik naar Ibiza vertrok, een wegwerp e-sigaret (merk Flavor Vapes) gekocht; gewoon uit nieuwsgierigheid en om te kijken of het nu iets voor mij was.

Vapor couture

In eerste instantie moest ik wel wennen, want mijn e-sigaret heeft een fruitsmaakje, maar dat geldt voor alle Flavor Vapes. Maar er komt wel rook uit de e-sigaret en de sigaret heeft een led-lampje dat oplicht als je een trekje neemt. Ik kreeg in het begin elke keer de slappe lach als ik een trekje nam en op Ibiza was de e-sigaret nog een bezienswaardigheid.

Maar mijn nieuwsgierigheid was wel gewekt en daarom ben ik gaan ‘verdiepen’ in het roken van een e-sigaret. Want een van de voordelen van het roken van een e-sigaret is dat je kan kiezen voor het roken met of zonder nicotine en dat is bij Flavor Vapes niet mogelijk want daar zit standaard het hoogste gehalte nicotine in.

Ik heb heel veel gelezen over de verschillende merken, batterijen, startersets etc. etc. en al lezende werd ik steeds enthousiaster, zeker omdat er toch voordelen aan het roken van e-sigaretten zitten. (Nadelen natuurlijk ook maar die moet ik zelf gaan ondervinden).

Vapor-Couture-Clutch-Bag

De meeste e-sigaretten zien er niet echt mooi uit en het oog wil ook wat dus heb ik de Vapor Couture e-sigaret besteld. De Vapor Couture e-sigaret is echt bedoeld voor vrouwen en dat  zie je niet alleen aan de kleuren van de batterij (dit is de sigaret met aan de tip een kristal) en de cartridge (6 verschillende smaken en 4 verschillende nicotine gehaltes) maar ook aan de speciale clutch waarin je je e-sigaret en cartridges kan meenemen.

Vapor-Couture-Crystal-Tip-Batteries

Ik zit nu te wachten op mijn ‘starterskit’ (Vapor Couture is nog niet rechtstreeks in Nederland te bestellen maar wordt via de UK geleverd) en binnenkort lezen jullie mijn review over de Vapor Couture e-sigaret.

En over voor de duidelijkheid; ik promoot roken absoluut niet maar ik ben, als gadgetfan, altijd op zoek naar nieuwe dingen die een trend zijn (of zouden kunnen gaan worden) en bij ons in Nederland is de e-sigaret eigenlijk nog niet echt doorgedrongen.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com