You are here: Home » Fashion » Moschino lanceert Samsung GALAXY Note 3 covers

Moschino lanceert Samsung GALAXY Note 3 covers

geschreven door Constance
Moschino Samsung GALAXY Note 3

Het Italiaanse modemerk Moschino is afgelopen maand 30 jaar geworden en dat vieren zij oa. met een speciale 30th Anniversary collection. Deze collectie bestaat uit oa. een tas, paraplu en diverse sieraden.

Moschino Samsung GALAXY Note 3

Maar ook wordt de smartphone niet vergeten, want Moschino heeft 2 speciale covers ontworpen voor de onlangs gelanceerde Samsung GALAXY Note 3. (Op ladygadgets.blogo.nl staat meer info over de GALAXY Note 3.)

Moschino-Peace_005_Set_All

De Samsung GALAXY Note 3 covers zijn er in 2 verschillende, iconische Moschino prints; het hart (in rood of beige) en het ‘Peace’ teken (op een zwarte of witte cover). En er bestaan plannen om de samenwerking met Samsung verder uit te breiden naar covers voor andere GALAXY modellen. Ik kan niet wachten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com