You are here: Home » Fashion » SundayMonday breidt uit

SundayMonday breidt uit

geschreven door Constance
TGICF

Het multiwear kledingmerk SundayMonday breidt uit en wel met TGICF (Thank God It’s Casual Friday). Dus vanaf nu heeft SundayMonday drie concepten: Multiwear designs, Foundby (mooie jasjes en sieraden) en haar gloednieuwe lijn TGICF!

TGICF

Foundby is vorige maand toegevoegd en voor Foundbygaat Suzanne op zoek naar eye catchers, zoals bijzondere jasjes in unieke kleuren en materialen. Zo is er nu een bijzonder handgemaakt leren jasje: Deluxe Feather Leather Jacket. Vanaf deze week is dit jasje verkrijgbaar
in donkerblauw en zwart. leren jack

TGICF by SundayMonday komt binnenkort online en is eigenlijk het jongere rebelse zusje van SundayMonday. Vrijdag is de ultieme dag om te ontladen en dat kun je het beste doen met een heerlijk T-shirt of stoer katoenen jurkje met een creatieve print. De jurkjes en tops spelen onder andere in op de tijd die vol is met social media. De collectie bevat bijvoorbeeld een facebook dress met twee “like tekens”: 1 omhoog en 1 omlaag. Het spannende aan deze jurk is dat een deel van de print glow in the dark is, in het donker zie je alleen de duim omhoog.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com