You are here: Home » Accessoires » SmartWatch

SmartWatch

geschreven door Constance

Deze week lanceert Samsung, tijdens de IFA (de consumentenelektronicabeurs in Berlijn) haar eerste Smart Watch maar er zijn al een aantal andere merken die zo’n horloge in hun assortiment hebben.

Smart Watch

Zo is er het Italiaanse merk I’m Watch, en zij hebben diverse modellen smart watches in het assortiment. Zo zijn er de I’m Watch Color, de I’m Watch Tech en voor iedereen die het breed heeft de I’m Watch Jewel (deze kost slechts euro 12.999,00).

De I’m Watch Color (in 7 kleuren) laat je zien wie je een mail/Whatsapp of sms stuurt, of wie je belt.  De I’m Watch Tech laat je ook nog zien hoe het met je sociale netwerken gesteld is en dit kan je zien met 1 blik op je pols. Tenslotte is de I’m Watch Jewel, gemaakt van echt goud, in combinatie met een mooie witte band. Dit horloge is niet alleen een mooi sieraad maar houdt je ook op de hoogte van oa. je mail, Facebook en telefoongesprekken. En alle modellen zijn geschikt voor Apple en Android.

index

Een Smart Watch lijkt mij wel handig, en ik ben dan ook erg benieuwd hoe de Samsung Smart Watch eruit gaat zien, dus binnenkort meer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com