You are here: Home » Fashion » Test; Beachlife Bikini

Test; Beachlife Bikini

geschreven door Constance

Bij de huidige temperaturen denk je niet gelijk aan zon, zee, strand en bikini’s maar de eerste voorjaars- en zomermode ligt al in de winkel en daar komen binnenkort ook de bikini’s en andere badkleding bij. En dan is het altijd handig dat je alvast wat tips hebt gekregen over welk bikini nu echt praktische en ook trendy is.

Als stewardess heb ik altijd een aantal dingen standaard in mijn koffer zitten, zoals teenslippers, teenslippers, zonnecrème en een bikini. Daarom was ik ook reuze blij toen (het Nederlandse merk) Beachlife mij vroeg of ik een bikini uit de nieuwe voorjaarscollectie 2013 (Patriots of the Sun) wilde testen. Ik heb print Sea Shore gekregen en mijn set bestaat uit bikinitop Remy en broekje Lot. Ik ben gezegend met een zandloper figuur; cup D en ‘Hollandse heupen’ en hiervoor zijn Remy en Lot dan ook bedoeld.

De bikinitop Remy is verkrijgbaar vanaf cup C (t/m E) en je kunt Remy op 3 manieren dragen: strapless, als haltermodel en ook met bandjes over je schouder. Je krijgt bij Remy een paar extra bandjes extra waardoor je de ‘gewone’ bandjes kunt verlengen en op die manier is Remy als haltermodel te dragen, zonder dat de bandjes in je nek snijden . Zelf heb ik altijd een hekel aan allerlei bandjes dus draag ik eigenlijk voornamelijk strapless bovenstukjes maar die willen nog wel eens naar beneden afzakken. Maar doordat Remy ook met bandjes te dragen is, kan je lekker strapless zonnen, en hoef je tijdens het lopen niet bang te zijn dat je top afzakt. Broekje Lot is het populairste model van Beachlife. Je kunt Lot op 2 manieren dragen; met de band naar beneden waardoor Lot een heupmodel is of met de band omhoog en dan is Lot een taillemodel dat gelijk een (klein) buikje camoufleert. Verder is het materiaal heerlijk zacht en ook nog eens heel erg snel droog. Dus perfect voor een hele warme dag wanneer je regelmatig verkoeling moet zoeken in het water.

Beachlife heeft niet alleen een uitgebreide collectie badkleding (bikini’s, tankini’s en badpakken) maar ook nog bijpassende tassen, jurkjes, slippers en tunieken. En zoals ik al eerder mellde, Beachlife wordt ontworpen in Nederland dus is dan ook helemaal geschikt voor de Nederlandse vrouw!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com