You are here: Home » Gadget nieuws » Gadget Test; Nieuw stoomstrijkijzer van Tefal

Gadget Test; Nieuw stoomstrijkijzer van Tefal

geschreven door Constance

Een van de dingen waar ik de meeste hekel aan heb, in het huishouden, is strijken. Ik stel dit altijd zo lang mogelijk uit en als ik dan een berg heb, installeer ik mij voor de tv en ga aan de strijk. En tegenwoordig zijn de strijkijzers zo snel en goed dat je eigenlijk in een wip klaar bent.

Maar ook hedendaagse stroomstrijkapparaten hebben nog steeds last van kalk en dit is eigenlijk de grootste ‘vijand’ van een stoomstrijkijzer. Want kalk zorgt ervoor dat de gaatjes aan de onderkant van de strijkzool verstoppen en op een gegeven moment kan je je (dure) stoomstrijkijzer wel weggooien.  Tefal heeft hiervoor een oplossing gezocht en die zit verwerkt in het Tefal Ultimate Anti-Calc-stoomstrijkijzer. Want Ultimate Anti-Calc heeft een kalkverzamelaar die aan de achterkant van het apparaat is ingebouwd. Dankzij het speciaal ontworpen stoomcircuit dit in het strijkijzer wordt de kalk die tijdens het strijken wordt opgebouwd direct in de verzamelaar opgevangen. De kalkverzamelaar kun je eenvoudig uit het strijkijzer halen en vervolgens schoonmaken.

Het Tefal Ultimate Anti-Calc-stoomstrijkijzer heeft ook een krachtige 200 g/min turbostoomstoot en variabele stoom (tot 50 g/min) waardoor je gemakkelijk kleding en beddengoed kreukvrij krijgt. Maar er is meer want het Ultimate-strijkijzer is ook voorzien van Protect Autoclean, een strijkzool die zorgt voor langdurig glijdvermogen dankzij een gepatenteerde zelfreinigende technologie van katalyse. De kleine stofdeeltjes, nauwelijks waarneembaar met het blote oog maar die vrijkomen bij het strijken van het textiel, worden door deze speciale coating opgelost en krijgen dus geen kans zich aan de strijkzool te hechten. (Ik heb het in het verleden vaak gehad, een mooie witte blouse en dan kreeg ik door het strijken vieze zwarte vegen en strepen.)

Je kunt de Ultimate Anti-Calc van Tefal nu al in de winkels vinden en er is ook een 90 dagen op proef-actie. De Ultimate Anti-Calc van Tefal mag hierdoor de eerste 90 dagen geprobeerd worden en indien deze niet bevalt, kan je hem gewoon terugsturen. Ik krijg hem de aankomende week als test stoomstrijkijzer bij mij thuis afgeleverd en binnenkort lees je de review.

* Gemiddeld, afhankelijk van waterhardheid.

Tefal
Tefal is een merk van Groupe SEB, een vooraanstaande producent en wereldmarktleider van klein huishoudelijke apparaten, vertegenwoordigd in meer dan 120 landen. Het doel van Tefal is vindingrijke producten aanbieden, welke dagelijkse bezigheden zoals koken en strijken vergemakkelijken. Tefal probeert zoveel mogelijk rekening te houden met de behoeften van de consument en speelt hierop in door met innovatieve oplossingen te komen. De geschiedenis van Tefal kenmerkt zich door innovaties van wereldklasse. Meer informatie over Tefal is te vinden op: www.tefal.nl.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com