You are here: Home » Fashion » Facebook Prijsvraag: Zenggi Vest

Facebook Prijsvraag: Zenggi Vest

geschreven door Constance

Een van de allereerste (Nederlandse) webshops waar shoppen.blogo.nl over geschreven heeft was Zenggi. En Zenggi is al sinds 2006 een van Nederlands meest populaire online shops voor exclusieve kleding en accessoires.

Bij Zenggi kan je terecht voor kleding van het eigen merk ZENGGI, maar ook voor internationale topmerken. En waar je bij sommige online shops een paar dagen moet wachten op je bestelling, wordt bij Zenggi alles binnen 1 werkdag thuisbezorgd en ook nog eens als een mooi cadeau verpakt.

Shoppen.blogo.nl mag, namens Zenggi, het vest Atlanta weggeven, (twv. euro 99,00). Atlanta is een katoenen vestje, inclusief V-hals, en is perfect voor een frisse lentedag of zwoele zomeravond.

Wat moet je doen om kans te maken op vestje Atlanta? Heel eenvoudig; je ‘liked’, voor 17 maart as., de Zenggi Facebook Fanpagina en stuur je een mail naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com met de reden waarom jij deze prijs wilt winnen. (De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht en lees voor het insturen even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com