You are here: Home » Beauty » Facebook Wedstrijd; Win met Bourjois Rouge Edition

Facebook Wedstrijd; Win met Bourjois Rouge Edition

geschreven door Constance

Afgelopen week hebben jullie kunnen lezen dat Bourjois de Rouge Edition lipsticks heeft geïntroduceerd. De Rouge Edition lipsticks zijn er in 18 verschillende kleuren en deze kleuren zijn gebaseerd op de catwalktrends van dit moment.

Aangezien we richting de feestdagen wil ik je ook gelijk even wat tips geven welke Rouge Edition lipsticks perfect bij je Kerstoutfit zullen staan. Zo is er de Crystal Minimal; een mooie crèmekleurige parelmoer lipstick. En ook Violine Strass (paars van kleur) past perfect bij je LDB. Natuurlijk worden ook de dames die van rode lippen houden niet vergeten, er zijn 3 nieuwe rode tinten waarmee je je lippen een mooie kerstkleur geeft.

Bourjois komt nu met een leuke wedstrijd, nl. SHOW US YOUR LIPS. En hiermee kan je een bijzondere prijs winnen want Bourjois geeft 2 winnaressen met de mooiste Rouge Edition lippen winnen een groot canvasdoek met daarop alle SHOW US YOUR LIPS inzendingen, in een mozaïek, en een persoonlijke Bourjois Bisou.

Wat moet je doen om kans te maken op een van deze 2 prijzen? Je upload een foto van je lippen en deze zet je op de Bourjois Facebook pagina en daarbij zet je natuurlijk welke kleur Rouge Edition je draagt. Je kunt je foto insturen t/m 30 november as.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com