You are here: Home » Gadget test » UPDATE: Aldi robotstofzuiger

UPDATE: Aldi robotstofzuiger

geschreven door Constance
pakpapier

Zoals jullie hebben kunnen lezen, afgelopen woensdag, heeft Testman vroeg in de ochtend bij onze lokale Aldi gestaan om de robotstofzuiger te bemachtigen.

En deze keer is het gelukt en is er een Truus de (robotstofzuiger) Mier mee naar huis gebracht. En wat een topper is ‘onze’ Truus. Ze kan niet alleen zuigen maar ook dweilen (die functie hebben we nog niet geprobeerd). Elke ochtend om 9 uur begint ze aan de woonkamer en na ruim 2 uur is ze klaar en gaat ze automatisch naar het oplaadstation terug.

De afgelopen jaren hebben we diverse robotstofzuigers getest zoals een Philips, Samsung en Roomba. En de Quigg robotstofzuiger is een van de beste die we in huis hebben gehad. Zeker als je, net als wij, een kat hebt die regelmatig met vieze pootjes binnenkomt.

Maw. voor het betere tussendoor stofzuigwerk is de Aldi robotstofzuiger perfect. En ik raad alle spijtoptanten dan ook aan, ga morgen snel bij de Aldi kijken of ze er nog een hebben.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wNeV85sOsL4&feature=share&list=UUHxIfbTxLqlnJS44QBZ7UEQ[/youtube]

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Lammert 28 maart 2016 - 17:50

De Quigg doet het goed tot dat de batterij na een half jaar defect is, nieuwe batterij en weer na een half jaar defect. Dus blijf nieuwe accu’s aanschaffen. Jammer dat men hierop bezuinigt terwijl het apparaat nog lang genoeg mee kan gaan. Dus goede stofzuiger met een slechte accu.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com